Termékeink

 

Termékek:
Sütemények: Töretlenül bízunk benne, hogy a magas minőségű alapanyagokból előállított sütemények hosszú távon előnyt jelentenek! Édesanyánk jelmondata: "Mindig olyan terméket adjál ki a kezedből amit nyugodt szívvel adnál édesanyádnak!" Ez hatalmas igazság és ezt betartva mindig biztosak lehetünk magunkban! Süteményeink megalkotása során a munkálatok jelentős részét édesapám végzi, ez az egyik zászlóshajó ami a folyamatos fejlődést biztosítja!

Tortáinkat sokféleképpen készülnek, a hagyományos vajkrémestől a főzött krémes tejszínes tortákon keresztül. Sok energiát fektetünk az új, diabetikus sütemények kutatásába, ennek során vettünk részt a "Magyarország diabetikus torta” versenyén, ahol becsülettel helytálltunk, az Encsi Éva Cukrászda nyerte el az egyik legkreatívabb - Encsi petrezselymes citromtorta chia maggal -  torta megtisztelő címét!

Esküvőkre a menyasszonyi tortán felül süteményeket is készítünk /sós és édes süteményeket egyaránt/.

Fagylaltválasztékunk folyamatosan bővül, a legújabb fejlesztésünk az alkohol tartalmú koktél fagylaltok, amit Los Péter bártender barátommal közösen fejlesztünk. Ezek a fagylaltok gines petrezselymes, vodkás céklás, sőt, akár 5-féle különböző sörfagylaltot tudunk készíteni ami mind az adott sör ízvilágát adja vissza. Az alkoholtartalmuk miatt, ezeket a fagylaltokat csak 18 éven felüli vendégeink fogyaszthatják.

Kávé:

Magyarországon pörkölt kávét forgalmazunk, mert ahol lehetőség van magas minőségre és az országban megtalálható akkor azt választjuk, így erősítve a gazdaságunkat!